Bytte bolig når du blir eldre?

Hva må du tenke på om du vil skifte bolig hvis samboeren eller ektefellen din dør, kommer på sykehjem eller blir dement?

FREMTIDSFULLMAKT: Det er en del boligrelaterte spørsmål man bør tenke gjennom når begge ektefeller eller samboere er oppegående og friske. Blant annet anbefales det å lage fremtidsfullmakt. Foto: NTB
FREMTIDSFULLMAKT: Det er en del boligrelaterte spørsmål man bør tenke gjennom når begge ektefeller eller samboere er oppegående og friske. Blant annet anbefales det å lage fremtidsfullmakt. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Hvor skal den lengstlevende av dere bo når den første faller fra eller må flytte på institusjon? Vil dagens bolig fungere for den av dere som blir enke eller enkemann? Hva er de vanligste utfordringene? Hva er det fornuftig å tenke gjennom på forhånd – og hvilke grep kan dere ta for å legge forholdene til rette?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.