Forsikring

Ble syk på ferie - må selv ta kjemperegning

Reiser du utenlands med en sykdom som kan bli verre på tur, kan du ende opp med en millionregning. Og pass på: Selv om fastlegen mener at du kan reise, betyr det ikke at forsikringsselskapet er enig!

SYK FØR REISEN? I verste fall kan du risikere å måtte betale legeregningen selv, dersom du har en sykdom som forsikringsselskapet mener kan forverres på reisen. Det måtte 67-åringen med Kols og hjerteflimmer, som vi forteller om i denne artikkelen. Foto: Shutterstock/NTB
SYK FØR REISEN? I verste fall kan du risikere å måtte betale legeregningen selv, dersom du har en sykdom som forsikringsselskapet mener kan forverres på reisen. Det måtte 67-åringen med Kols og hjerteflimmer, som vi forteller om i denne artikkelen. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det var mars 2019. Ferien gikk mot slutten og 79-åringen og hans kone skulle hjem til Norge etter en måneds ferie i utlandet. Så ble 79-åringen syk. Den planlagte hjemreisen måtte utsettes. Og da han endelig kunne reise hjem, var det i følge med en medisinsk ledsager.

I ettertid viste det seg at reiseforsikringen ikke dekket alle utgifter - og ekteparet måtte selv ut med 194.000 kroner.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.