Forsikring

Ble syk på ferie - må selv ta kjemperegning

Reiser du utenlands med en sykdom som kan bli verre på tur, kan du ende opp med en millionregning. Og pass på: Selv om fastlegen mener at du kan reise, betyr det ikke at forsikringsselskapet er enig!

SYK FØR REISEN? I verste fall kan du risikere å måtte betale legeregningen selv, dersom du har en sykdom som forsikringsselskapet mener kan forverres på reisen. Det måtte 67-åringen med Kols og hjerteflimmer, som vi forteller om i denne artikkelen. Foto: Shutterstock/NTB
SYK FØR REISEN? I verste fall kan du risikere å måtte betale legeregningen selv, dersom du har en sykdom som forsikringsselskapet mener kan forverres på reisen. Det måtte 67-åringen med Kols og hjerteflimmer, som vi forteller om i denne artikkelen. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det var mars 2019. Ferien gikk mot slutten og 79-åringen og hans kone skulle hjem til Norge etter en måneds ferie i utlandet. Så ble 79-åringen syk. Den planlagte hjemreisen måtte utsettes. Og da han endelig kunne reise hjem, var det i følge med en medisinsk ledsager.

I ettertid viste det seg at reiseforsikringen ikke dekket alle utgifter - og ekteparet måtte selv ut med 194.000 kroner.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer