Avslører hersketeknikker i parforhold: - Da er vi over i psykisk mishandling

Psykolog lister opp fem hersketeknikker som brukes i parforhold. Bruk av hersketeknikker kan være ubevisst, men det kan også være snakk om psykisk vold. Hvordan kan vi vite forskjellen?

HERSKETEKNIKKER: Føler du deg ofte usikker og lei deg på grunn av ting kjæresten din sier og gjør? At ingenting du gjør er riktig og at noe må være i veien med deg? Psykolog Grethe Nordhelle forteller om de vanligste hersketeknikkene i parforhold - og hva du kan gjøre for å få det bedre. Foto: NTB
HERSKETEKNIKKER: Føler du deg ofte usikker og lei deg på grunn av ting kjæresten din sier og gjør? At ingenting du gjør er riktig og at noe må være i veien med deg? Psykolog Grethe Nordhelle forteller om de vanligste hersketeknikkene i parforhold - og hva du kan gjøre for å få det bedre. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.