Astrid (70) tok motorsykkel-lappen som pensjonist: - Det er ikke for sent før du ligger seks fot under jorda

Å bli eldre betyr ikke at man ikke kan lære seg noe nytt, mener Astrid Holand (70) bestemt. Selv tok hun motorsykkelsertifikatet som 63-åring. - Det handler om å ikke gi opp. Og det man ikke kan, det finner man på Youtube, sier syttiåringen.

ET RIKT LIV: Hver dag våkner Astrid og er glad for at hun er frisk. Livet har gitt henne noen prøvelser, men positiviteten har vært med henne hele tiden. Foto: Privat
ET RIKT LIV: Hver dag våkner Astrid og er glad for at hun er frisk. Livet har gitt henne noen prøvelser, men positiviteten har vært med henne hele tiden. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Faren min sa alltid at jeg var så selvstendig og kunne så mye, at mannfolka ville bli redd for meg!

Astrid er en nevenyttig kvinne. Hun fikser det meste selv, om det er å skifte et vindu, skru benkeplate eller skifte kledning. Begrensninger er et fremmedord for Astrid, livet er fullt av muligheter, mener hun.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.