Arv

Arvingene vil ikke eie familiehytta sammen - hva er alternativene?

Er dere flere søsken som skal arve familiens hytte sammen, kan dette bidra til noen utfordringer. Og hva gjør man hvis ikke alle arvingene ønsker å dele på familiehytta? Advokatene gir råd.

ARV AV HYTTE: Hvilke alternativer fins når flere arvinger arver en hytte sammen? Og ikke minst når det å eie hytta sammen ikke er et alternativ? Se hvordan man kan sørge for at familiehytta forblir i familien, og at de som ikke blir med videre får godt betalt. Illustrasjonsfoto: NTB
ARV AV HYTTE: Hvilke alternativer fins når flere arvinger arver en hytte sammen? Og ikke minst når det å eie hytta sammen ikke er et alternativ? Se hvordan man kan sørge for at familiehytta forblir i familien, og at de som ikke blir med videre får godt betalt. Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert

Eier familien hytte, er det en god del ting å ta stilling til med tanke på arv - ikke minst hvis det er flere arvinger. For det er slett ikke gitt at arvingene ønsker å eie hytta sammen.

Vi over 60 får mange spørsmål om hytter, særlig knyttet til arv og sameie. I denne artikkelen har advokater og Vi over 60-eksperter Kjell Morten og Inger Méd plukket ut en problemstilling mange har tatt opp:

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.