Anne B. Ragde vet at hun kan dø når som helst

Erkjennelsen har vært positiv for forfatteren. – Det har fått meg til å tenke: Jeg må gjøre mest mulig ut av alt!

GRIP DAGEN: – Jeg har lært at ting kan skje når som helst, forteller forfatter Anne B. Ragde etter den dramatiske hendelsen for to år siden. Foto: NTB
GRIP DAGEN: – Jeg har lært at ting kan skje når som helst, forteller forfatter Anne B. Ragde etter den dramatiske hendelsen for to år siden. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det var blitt ferie. Hun hadde pakket bilen for å kjøre opp til hytta, hvor hun senere på dagen skulle få seks venninner på helgebesøk.

Hun skulle bare ned og lufte hunden først. Og så … Hun husker det som om noe trekker henne sidelengs. Som om kroppen hennes hele tida velter over mot høyre. For å holde seg oppe må hun støtte seg til bilene som står parkert ved fortauskanten. Hun nærmest kravler seg framover ved hjelp av de bilene.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.