Skjønnhetsidealer

Anna (60) er aldersaktivist: - De sier det er feil og stygt å bli eldre

Er tiden inne for et nytt syn på skjønnhet? Det synes den svenske aldersaktivisten Anna Perlestam. Hun ønsker å være en motvekt til en skjønnhetsindustri som lever av at vi er misfornøyde med hvordan vi ser ut.

SPEILER VIRKELIGHETEN PÅ INSTAGRAM: Alderspositive Anna Perlestam har nærmere 30.000 følgere på foto-delingstjenesten Instagram der hun skriver tekster og viser frem en kropp i 60-årene. Og nesten all respons hun får er positiv. Foto: Private
SPEILER VIRKELIGHETEN PÅ INSTAGRAM: Alderspositive Anna Perlestam har nærmere 30.000 følgere på foto-delingstjenesten Instagram der hun skriver tekster og viser frem en kropp i 60-årene. Og nesten all respons hun får er positiv. Foto: Private Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

I sosiale medier pågår en kroppsrevolusjon, en bevegelse som hevder at alle kropper duger og bør få synes. Formfulle kropper, kropper med fysiske handikap og kropper som har levd et liv. Gjennom kroppspositivisme vil man redefinere hva som er vakkert og fjerne jaget etter et umulig ideal.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.