Bonusfamilie med voksne barn

- Å forvente at partneren skal betale for ditt voksne barn, er urimelig

Å gi støtte til barna i studietiden kan være en vanskelig øvelse for alle familier - men det blir ofte et ekstra betent tema i bonusfamilier med mine og dine barn. Hvordan unngå at det blir konflikt? Vi har spurt familieterapeuten og forbrukerøkonomen om råd.

VOKSESMERTER: Når barna i bonusfamilien begynner å bli voksne, er det en del ting foreldre og bonusforeldre må bli enige om for å unngå konflikt. Dette er rådene fra familieterapeuten og forbrukerøkonomen. Foto: NTB
VOKSESMERTER: Når barna i bonusfamilien begynner å bli voksne, er det en del ting foreldre og bonusforeldre må bli enige om for å unngå konflikt. Dette er rådene fra familieterapeuten og forbrukerøkonomen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

I alle familier - også i bonusfamilier med mine og dine barn - kommer det en tid da barna skal fortsette livene sine litt mer på egen hånd. Bli voksne, selvstendige personer med egen bolig og ansvar for seg selv.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.