Salg, julegaver, Black week og black Friday

9 knalltips til de beste priskuppene

- Den beste dagen å handle på, rent rabattmessig.

SALG? Ny Moccamaster eller støvsuger - eller kanskje julegaver til tenåringen? Det er én dag som utmerker seg med flest produkter på salg og høyest rabattnivå. Men det er også mange andre smarte tips for deg på jakt etter julegaver til best pris - eller generelt til gode kjøp. Foto: Shutterstock/NTB
SALG? Ny Moccamaster eller støvsuger - eller kanskje julegaver til tenåringen? Det er én dag som utmerker seg med flest produkter på salg og høyest rabattnivå. Men det er også mange andre smarte tips for deg på jakt etter julegaver til best pris - eller generelt til gode kjøp. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du handle på nett inn mot black week, black Friday og jul, bør du være spesielt oppmerksom på hvilke nettbutikker du handler fra: Mange får aldri varene de har betalt for.

Men tar du dine forholdsregler, er det muligheter for å gjøre veldig gode kupp i dagene og ukene framover - og ifølge ekspertene er det faktisk én spesiell dag som utmerker seg med flest tilbud og de beste rabattene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer