Enkel styrketrening

5 enkle grep som forlenger de gode årene

Vil du ha god helse i alderdommen og holde deg sprek så lenge som mulig? Fem enkle øvelser er alt du trenger, mener ekspertene - og det er aldri for sent å begynne.

ENKLE GREP, STOR GEVINST: Det skal faktisk ikke så mye til for å øke sjansen for å holde seg sterk, sprek og med god helse lenger. Foto: NTB
ENKLE GREP, STOR GEVINST: Det skal faktisk ikke så mye til for å øke sjansen for å holde seg sterk, sprek og med god helse lenger. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Vi nordmenn lever stadig lenger, og for de aller fleste av oss er det et sterkt ønske å kunne klare oss selv i hverdagen og bo hjemme så lenge som mulig. Å holde seg frisk og sprek også i alderdommen er for mange viktig for livskvaliteten.

Hvordan alderdommen din blir, er ikke bare overlatt til tilfeldighetene. Med noen enkle grep kan du gjøre mye for å øke sjansene for at du kan klare deg på egen hånd i hverdagen så lenge som mulig. Det er faktisk overraskende lite som skal til - og det beste av alt: Det er aldri for sent å begynne.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.