Mørketid og vinterdepresjon

10 grep som gjør vinteren mindre tung

Tar du grep nå kan disse eksperttipsene gjøre vinterhalvåret lettere å komme gjennom. Men vær obs på at feil bruk av denne behandlingen faktisk kan forverre plagene.

LYS I MØRKET: Vinteren i Norge kan være lang, men det finnes mye du kan gjøre for at den skal bli lettere å komme gjennom. Kanskje du til og med begynner å like den? Illustrasjonsfoto: NTB
LYS I MØRKET: Vinteren i Norge kan være lang, men det finnes mye du kan gjøre for at den skal bli lettere å komme gjennom. Kanskje du til og med begynner å like den? Illustrasjonsfoto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du begynt å grue deg til en lang, tung vinter? Føler du allerede nå at energien dabber av, dagene går tråere, at du er stuptrøtt både morgen og kveld og at sofaen og sjokoladeskåla roper på deg?

Ta det med ro - det er helt normalt. Det er bare kroppen din som ikke helt henger med på samfunnsutviklingen og tror du må spare krefter for å overleve vinteren.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer