Ny elbil uten moms

10 glimrende elbiler til rundt 500.000 kroner - og vi har en favoritt

Flere av Norges mest populære elbiler øker ikke i pris selv om moms innføres. Sjekk vårt utvalg - og de beste elbilene i prisklassen!

TRE AV FAVORITTENE: Det er fullt mulig å få en godt utstyrt Skoda Enyaq IV, Ford Mustang Mach-E og Kia EV6 til rundt 500.000 kroner. Vi har plukket ut totalt 10 biler i prisklassen som trygt kan anbefales. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TRE AV FAVORITTENE: Det er fullt mulig å få en godt utstyrt Skoda Enyaq IV, Ford Mustang Mach-E og Kia EV6 til rundt 500.000 kroner. Vi har plukket ut totalt 10 biler i prisklassen som trygt kan anbefales. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.