Mørketid og vinterdepresjon

10 enkle grep som gjør vinteren mindre tung

Synes du vinteren allerede føles lang, mørk og tung? Da er det på tide å ta noen grep! Her er ekspertenes beste råd for hvordan du beholder humøret og energien gjennom vinteren. Hint: Å krype under dyna og vente på våren er ikke ett av dem.

VINTERGLEDE: Det finnes mye å glede seg over, også om vinteren. Med noen enkle grep vil den føles lysere og lettere å komme gjennom, også for dem som først og fremst gleder seg til våren. Foto: NTB / Shutterstock
VINTERGLEDE: Det finnes mye å glede seg over, også om vinteren. Med noen enkle grep vil den føles lysere og lettere å komme gjennom, også for dem som først og fremst gleder seg til våren. Foto: NTB / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du vinteren er lang og tung? Føler du at energien dabber av, dagene går tråere, at du er stuptrøtt både morgen og kveld og at sofaen og sjokoladeskåla roper på deg?

Ta det med ro - det er helt normalt. Det er bare kroppen din som ikke helt henger med på samfunnsutviklingen og tror du må spare krefter for å overleve vinteren.

Og heldigvis finnes det råd for å gjøre de mørke, lange dagene lettere.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.