Velkommen til Vi.no pluss

Som abonnent på Vi over 60, får du tilgang på mer av Vi.no.

Vi.no-redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen ønsker velkommen til den nye pluss-satsingen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Kode24.no
Vi.no-redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen ønsker velkommen til den nye pluss-satsingen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Kode24.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Kjære leser, enten du er vant til å følge Vi.no eller har fått melding fra Vi Over 60 om at du har fått tilgang til vårt innhold, så er du hjertelig velkommen hit!

Vi.no ble startet opp våren 2018. Vårt ønske og mål er å lage en nettavis med nyttig og inspirerende kvalitetsjournalistikk for målgruppen som ofte ellers blir ignorert - nemlig den godt voksne leseren. Her finner du forbruker- og underholdningssaker om tema vi vet at godt voksne lesere er interessert i, som helse, økonomi og familieliv.

Abonner på Vi Over 60, få Vi.no pluss

Mange som leser Vi.no og/eller Vi Over 60 er for lengst storbrukere av mobil, PC og nettbrett og bruker nettet til å lese, shoppe og være sosiale. Andre føler fortsatt at de har noe å lære. Vi skal favne begge deler. Stadig mer av livene våre leves på nett. Målet vårt er å gjøre denne overgangen både mulig og morsom for deg.

Vi.no er så heldig å ha gode samarbeidspartnere som kjenner målgruppen godt. Gjennom Vi.no pluss samarbeider vi enda tettere enn før med Vi Over 60, en av Norges største magasinsuksesser med rundt 60.000 abonnenter: Artiklene på Vi.no pluss er tilgjengelig eksklusivt for magasinets lesere.

Abonnementsløsningen gir oss inntekter som finansierer journalistikken vi lager, i en tid der vi ikke kan leve av annonseinntekter alene.

Vårt løfte til alle som ønsker å følge oss, er at vi vil fortsette å lage grundige, morsomme, nyttige og inspirerende saker om tema som berører voksne leseres liv.

Vi håper du blir med oss videre - og også følger oss på Facebook og Instagram. Vi sender også ut ukentlige nyhetsbrev, registrer deg her for å få våre beste saker på epost. Og tips oss gjerne her om konkrete tema eller artikler du ønsker å lese om på Vi.no pluss.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.