Eie hytte sammen:

Slik unngår du at hyttedrømmen blir et mareritt

Drømmen om en fjellhytte kan være lettere å realisere om man er flere.

Hyttedrømmen: Det kan absolutt være lurt å eie hytte sammen - men husk at økonomi, vedlikehold og selve bruken av hytta bør ha klare avtaler. Foto: Shutterstock/NTB
Hyttedrømmen: Det kan absolutt være lurt å eie hytte sammen - men husk at økonomi, vedlikehold og selve bruken av hytta bør ha klare avtaler. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her. Artikkelen er første gang publisert i november 2018.

Men husk at et vellykket sameie forutsetter at det er inngått klare avtaler om både bruk og vedlikehold.

Hyttedrømmen kan koste mer enn den smaker hvis man skal kjøpe alene eller kjøpe ut medarvinger. Dagens fjellhytter har gjerne samme standard som bolighus, og koster deretter i innkjøp og vedlikehold.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.