Skattemelding og skatteoppgjør

Skattepengene kan komme allerede neste uke

De første kan få skattemeldingen onsdag 16. mars. Og allerede uka etter kan skattepengene være på vei.

SKATTEMELDINGEN 2022? Det er skattemeldingen for 2021 du når får. Og allerede uka etter at de første får skattemeldingen starter Skatteetaten utsending av skatteoppgjøret - som betyr at noen kan få penger tilbake neste uke. Men da må du levere først! Foto: Skatteetaten.no
SKATTEMELDINGEN 2022? Det er skattemeldingen for 2021 du når får. Og allerede uka etter at de første får skattemeldingen starter Skatteetaten utsending av skatteoppgjøret - som betyr at noen kan få penger tilbake neste uke. Men da må du levere først! Foto: Skatteetaten.no Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Selvangivelse, skattemelding og skatteoppgjør? Uansett hva du måtte omtale den som:

Onsdag denne uka, altså 16. mars, starter Skatteetaten å sende ut skattemeldinga både digitalt og til de som får den på papir. Men ikke alle får skattemeldingen samtidig:

- Skattemeldingen sendes ut i perioden 16. mars til 4. april. Dette gjelder både de som er elektroniske brukere, og de som leverer skattemeldingen på papir. Elektroniske brukere får melding på sms eller e-post når skattemeldingen er klar, forteller Erlend Fossbakken i Skatteetatens informasjonsavdeling til Vi.no.

Skatteetaten kan ikke si akkurat hvor mange som får skatemeldingen første dag utsendelsen starter, men de sier at de sender ut noen hundre tusen skattemeldinger i snitt daglig - og at antallet kan variere.

Du kan lese mer om skattemeldinga og skattepengene - og hva som kan gjøre at noen får det tidlig eller seint, lenger nede i artikkelen.

Men for å ta det som for mange er den store gladnyheten først:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.