Redaksjonelle retningslinjer for vi.no

vi.no er en uavhengig redaksjon i Scandinavia Online AS, en del av Aller Media-konsernet. Vi har som mål å levere relevant og nyttig forbrukerstoff presentert på en balansert og lesverdig måte.

Publisert

Alle redaksjoner i Aller Media arbeider i henhold til Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakaten.

REDAKSJONELT

vi.no etterstreber å være så redelige som mulig i vårt journalistiske arbeid. Dette innebærer blant annet:

ANNONSER

Salgsavdelingen i Aller Media er ansvarlig for annonsesalget på vi.no. Journalistene i vi.no er ikke involvert i denne virksomheten.

Salgsavdelingen eller våre kunder kan ikke bestille bestemte artikler, omtaler eller lignende på vi.no.

Dukker det opp annonser fra produsenten av et produkt samme dag eller uke som dette produktet omtales, er dette enten tilfeldig, eller så har annonsøren kjøpt annonsering som utløses ved bestemte stikkord.

Annonser merkes som annonser. Det er vår klare intensjon at du som leser ikke skal være i tvil om hva som er redaksjonelt innhold og hva som er betalt av annonsører.

REISER

vi.no har som utgangspunkt at redaksjonelle reiser skal dekkes av redaksjonen.

Det gjøres likevel unntak der flybilletter/hotellovernatting dekkes av andre, men da etter en redaksjonell vurering. Turen må da gi oss tilgang til unik informasjon som enten ikke ville blitt tilgjengelig for leserne før på et vesentlig senere tidspunkt, eller ikke i det hele tatt. Artikler fra slike turer vil forøvrig gjennomgå den samme redaksjonelle vurdering og kontroll som våre øvrige tester/reportasjer.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.