Spør arbeidslivseksperten:

- NAV nekter meg sykepenger

Fikk plutselig brev om at NAV ikke anser ham som sykmeldt fra «ethvert arbeid» og vil stanse sykepengene.

Tilrettelegging for ansatte med kneskade lar seg ikke gjøre når jobben din er å legge asfalt. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
Tilrettelegging for ansatte med kneskade lar seg ikke gjøre når jobben din er å legge asfalt. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Spørsmål: Jeg er 62 år og arbeider som asfaltarbeider og jobben er fysisk krevende. I vår var jeg uheldig og skadet kneet mitt (meniskproblemer).

Da det ikke finnes tilretteleggingsmuligheter for meg på jobben, ble jeg sykemeldt 100 % og legen anbefalte avlastning og gradvis opptrening, framfor operasjon.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.