Lanserer banktjenester på nærbutikken:

Nå kommer bank i butikk

Postkontoret og post i butikk tilbyr ikke lenger banktjenester fra 1.juli. I stedet kan du ta ut større summer og sette inn penger på konto i 1450 nærbutikker.

Melk, brød og kontantinnskudd, takk. Det er realiteten i flere nærbutikker når Posten ikke lenger tilbyr kontanttjenester på sine kontor. Foto: Scanpix
Melk, brød og kontantinnskudd, takk. Det er realiteten i flere nærbutikker når Posten ikke lenger tilbyr kontanttjenester på sine kontor. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Enkle banktjenester gjennom Posten benyttes i stadig mindre grad. I løpet av de siste månedene har vi ringt over 4000 av kundene våre som hyppigst har brukt disse tjenestene, og samtlige av våre kunder har i tillegg fått informasjon i posten, forteller Ingjerd Blekeli Spiten, leder for personmarkedet i DNB, til Vi.no.

- Det viser seg at mange nå får kortere vei til nærbanken sin eller kan bruke samme butikk som tidligere.

Postbanken opphørte som merkevare i 2011, og siden er det DnB som har driftet banktjenestene på landets postkontor og post i butikk. Disse tjenestene har vært tilgjengelig for alle, uavhengig av hvilken bank de er kunde i, selv om DNB alene har finansiert ordningen.

Samme pris som minibank

Denne avtalen opphører fra 1.juli. Nå har DNB inngått avtale med Vipps og BankAxept om tjenesten «Kontanttjenester i butikk», som vil være tilgjengelig i 1450 dagligvarebutikker i Norgesgruppen. Du kan finne din nærmeste butikk som deltar i ordningen på dette kartet. Andre banker og dagligvarekjeder er invitert til å bruke samme tekniske løsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.