Vi Pluss

Nå har over 3.000 logget seg inn på Vi Pluss

Slik kan du også bli med.

Vi.no-redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen ønsker velkommen til den nye pluss-satsingen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Kode24.no
Vi.no-redaktør Andreas Heen Haaland-Carlsen ønsker velkommen til den nye pluss-satsingen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Kode24.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjære leser!

Vi.no lanserte Vi Pluss i samarbeid med magasinet Vi Over 60 i juni. I dag jubler vi over at vi allerede har passert 3.000 innloggede brukere.

Det er selvsagt en fantastisk morsom start som inspirerer oss til å skrive enda mer kvalitetsstoff for dem som ønsker å abonnere på oss og magasinet.

I tillegg gir det oss selvsikkerheten vi trenger for å satse videre i et marked som har fått en trøkk under corona-pandemien.

Så for det første: Tusen takk til alle som har abonnement på Vi Over 60, og som har logget seg inn på Vi.no.

Og for det andre: Ta kontakt med oss og gi oss tips, råd og innspill!

Dette er Vi.no

Vi.no ble startet opp våren 2018. Vårt ønske og mål er å lage en nettavis med nyttig og inspirerende kvalitetsjournalistikk for målgruppen som ofte ellers blir ignorert - nemlig den godt voksne leseren. Her finner du forbruker- og underholdningssaker om tema vi vet at godt voksne lesere er interessert i, som helse, økonomi, pensjon og familieliv.

Mange som leser Vi.no og/eller Vi Over 60 er for lengst storbrukere av mobil, PC og nettbrett og bruker nettet til å lese, shoppe og være sosiale. Andre føler fortsatt at de har noe å lære. Vi skal favne begge deler. Stadig mer av livene våre leves på nett. Målet vårt er å gjøre denne overgangen både mulig og morsom for deg.

Vårt løfte til alle som ønsker å følge oss, er at vi vil fortsette å lage grundige, morsomme, nyttige og inspirerende saker om tema som berører voksne leseres liv.

Følg oss i den kanalen du selv ønsker

Vi håper du blir med oss videre - og også følger oss på Facebook og Instagram. Vi sender også ut ukentlige nyhetsbrev, registrer deg her for å få våre beste saker på epost. Og tips oss gjerne her om konkrete tema eller artikler du ønsker å lese om på Vi.no pluss.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer