Matbutikken med den beste fordelspakken

Trumf, Æ eller Coop - hvem gir de beste fordelene og den billigste handlekurven?

HVOR GJØR DU DEN BESTE HANDELEN? Lavprisbutikkene Kiwi, Rema og Extra kniver om billigst-stempelet - men hvem er egentlig billigst når kundefordelene, rabattene og bonuspoengene i fordelsklubbene er regnet inn? Vår undersøkelse viser at butikken med laveste hyllepris ikke nødvendigvis er billigst når medlemsrabattene er trukket fra. Foto: Kristi Sørdal
HVOR GJØR DU DEN BESTE HANDELEN? Lavprisbutikkene Kiwi, Rema og Extra kniver om billigst-stempelet - men hvem er egentlig billigst når kundefordelene, rabattene og bonuspoengene i fordelsklubbene er regnet inn? Vår undersøkelse viser at butikken med laveste hyllepris ikke nødvendigvis er billigst når medlemsrabattene er trukket fra. Foto: Kristi Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Dagligvarer selger som aldri før: I 2020 økte omsetningen i norske dagligvarebutikker med totalt 17 prosent - og totalomsetningen i butikkene var på 213.584 millioner kroner.

Og tallene for 2021 viser at vi fortsetter å bruke mer penger på mat og drikke.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.