Pensjonsgrepene du bør ta i 30-, 40-, 50- og 60-åra:

– Ikke for seint å spare til pensjon

Vil du slippe å gå ned i inntekt som pensjonist, må du gjøre noen grep tidligere i livet. Her er de beste grepene du kan ta i 30-, 40-, 50- og 60-åra.

GODT LIV SOM PENSJONIST: Derya Incedursun, forbrukerøkonom i Nordea og Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank1 gir deg råd om grepene du må ta for å få en så god pensjonstilværelse som mulig. Foto: Nordea/Gorm Kallestad NTB
GODT LIV SOM PENSJONIST: Derya Incedursun, forbrukerøkonom i Nordea og Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank1 gir deg råd om grepene du må ta for å få en så god pensjonstilværelse som mulig. Foto: Nordea/Gorm Kallestad NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Det er bra å spare mot pensjonsalder selv om du har fylt 55. Det er da fortsatt snakk om langsiktig sparing, så du bør spare i fond, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank1 til Vi.no.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer