Pensjonsgrepene du bør ta i 30-, 40-, 50- og 60-åra:

– Ikke for seint å spare til pensjon

Vil du slippe å gå ned i inntekt som pensjonist, må du gjøre noen grep tidligere i livet. Her er de beste grepene du kan ta i 30-, 40-, 50- og 60-åra.

GODT LIV SOM PENSJONIST: Derya Incedursun, forbrukerøkonom i Nordea og Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank1 gir deg råd om grepene du må ta for å få en så god pensjonstilværelse som mulig. Foto: Nordea/Gorm Kallestad NTB
GODT LIV SOM PENSJONIST: Derya Incedursun, forbrukerøkonom i Nordea og Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank1 gir deg råd om grepene du må ta for å få en så god pensjonstilværelse som mulig. Foto: Nordea/Gorm Kallestad NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Det er bra å spare mot pensjonsalder selv om du har fylt 55. Det er da fortsatt snakk om langsiktig sparing, så du bør spare i fond, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank1 til Vi.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.