Utleie av hytte eller bolig

Hytte til leie? Unngå utleietabbene

Kirsten Risum Pettersen og familien finansierer hytta med utleie. Men forsikringsselskapene advarer: Dersom leietakerne ramponerer hytta eller drikker opp all vinen din, dekkes det ikke av forsikringen. Vi gir deg utleierådene.

TJENER INN HYTTE-UTGIFTENE PÅ UTLEIE: Kirsten Risum Pettersen og familien stod mellom å selge hytta eller å leie den ut. Nå tjener de 90 000 kroner i året, som dekker både drift og vedlikehold - og nå er de i gang med oppussing som finansieres av utleie. Foto: Kirsten Risum Pettersen
TJENER INN HYTTE-UTGIFTENE PÅ UTLEIE: Kirsten Risum Pettersen og familien stod mellom å selge hytta eller å leie den ut. Nå tjener de 90 000 kroner i året, som dekker både drift og vedlikehold - og nå er de i gang med oppussing som finansieres av utleie. Foto: Kirsten Risum Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

iFølg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Tipset er å fjerne ting du er redd for, anbefaler Kirsten Risum Pettersen.

Hun har leid ut familiehytta i fire år, først via Finn.no - og deretter fire år via utleietjenesten Airbnb.

- Og det har gått kjempebra, sier Pettersen til Vi.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.