Her får Coop-kundene mer i medlemsutbytte

Hvor mye du får i medlemsutbytte avhenger av hvor i landet du handler. Nå har Coop Midt-Norge bestemt at de setter opp fordelsprosenten fra nyåret.

ØKER MEDLEMSUTBYTTET: Coop Midt-Norge øker prosenten for medlemsutbyttet for sine kunder. Foto: NTB
ØKER MEDLEMSUTBYTTET: Coop Midt-Norge øker prosenten for medlemsutbyttet for sine kunder. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Hvor mye du får i medlemsutbytte når du handler på Coop avhenger ikke bare av hva du handler eller i hvilken kjede, men også av hvor i landet du befinner deg. Coop består av forskjellige samvirkelag, og nå varsler Coop Midt-Norge at de øker sitt kjøpeutbytte fra 1 til 3 prosent fra 1. januar 2022.

- Formålet til Coop er å skape medlemsnytte, og vi er veldig glade for å kunne øke kjøpeutbyttet til medlemmene våre. Vi i styret har hatt en dialog over tid med medlemmene i årsmøtet vårt, og basert på den sterke finansielle posisjonen vår og gode resultater var tiden inne. Jeg håper våre 257.000 medlemmer i Trøndelag og på Helgeland blir fornøyd med julegaven, sier Lisbeth Bull Husby, styreleder i Coop Midt-Norge i en pressemelding.

Nivået avhenger av økonomien til samvirkelaget

Over hele landet har Coop totalt 62 samvirkelag som har 1 prosent kjøpeutbytte som minimumssats. Utover dette fastsetter hvert enkelt samvirkelag sitt kjøpeutbytte basert på egne resultater og finansiell soliditet, ifølge pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.