Karen-Marie Ellefsen i Doha:

- Håper det ikke blir mitt siste mesterskap

Karen-Marie Ellefsen går av med pensjon til neste år, men håper å være med til EM i Paris.

SISTE VM: Karen-Marie Ellefsen har enn 40 års erfaring fra NRK-sporten. Her under årets friidretts-VM i Doha. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
SISTE VM: Karen-Marie Ellefsen har enn 40 års erfaring fra NRK-sporten. Her under årets friidretts-VM i Doha. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi.no er både en nettavis og en Facebookgruppe for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): Karen-Marie Ellefsen (69) er en journalistveteran som har opplevd mer enn de fleste. Doha-dagene blir hennes siste verdensmesterskap i friidrett.

– Det blir mitt siste VM, men jeg håper ikke at det er mitt siste mesterskap. Jeg skal ikke slutte før 30. september i 2020, og jeg håper å være med til EM i Paris neste år også, sier hun til NTB.

Vi møtte henne rett utenfor Khalifa stadion i Doha i badstuvarme 43 grader onsdag ettermiddag. Tirsdag ble det kjent at hun må gi seg i NRK-sporten etter over 40 år i tjeneste. Hun fyller 70 år i august neste år, og da når hun aldersgrensen som tilsier at hun må slutte.

Karen-Marie Ellefsen har vært fast ansatt i NRK-sporten siden 1979, men hun var innom redaksjonen før det også. Mange er oppvokst med hennes stemme.

Få har mer kunnskap om det hun snakker om enn 69-åringen fra Valdres. Ellefsen er kjent for sin nøyaktighet og perfeksjon, og det er svært sjelden at det kommer noe feil ut av munnen hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.