Enorme prisforskjeller på apotekvarer

Prisforskjellen på en eske Paracet er på sjokkerende 369 prosent - og den selges for 10 kroner hos billigste nettapotek.

NETTHANDLE PÅ APOTEKET? Da bør du sjekke prisene før du bestiller. En fersk pristest hos Vi.no avslører enorme prisforskjeller mellom mer og mindre kjente nettapotek som Boots, Vitus, Apotek1, Farmasiet og ApotekHjem. Foto: Kristin Sørdal
NETTHANDLE PÅ APOTEKET? Da bør du sjekke prisene før du bestiller. En fersk pristest hos Vi.no avslører enorme prisforskjeller mellom mer og mindre kjente nettapotek som Boots, Vitus, Apotek1, Farmasiet og ApotekHjem. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vi.no har sjekket prisene på de mest solgte reseptfrie legemidlene i Norge - og kan avsløre enorme prisforskjeller i landets nettapotek.

Blant annet kan du få en eske Paracet til 10 kroner.

Samme eske koster 47 kroner hos dyreste nettapotek.

Det er en prisforskjell på 369 prosent!

Det er også mye å spare på medisiner som brukes i overgangsalderen, mot allergier og fordøyelsesbesvær og som hjelp ved røykeslutt - som alle er blant de mest solgte reseptfrie legemidlene i Norge.

Prisforskjellene på et av de mest solgte legemidlene for hjelp i overgangsalderen, er på 103 prosent. Og på ibuprofen-tabletter skiller det hele 270 prosent.

Les hele pristesten, få alle prisene - og se hvilket nettapotek som gir deg de aller beste prisene her.

Det er prisforskjeller på fra 51 til 369 prosent på enkeltproduktene - og når vi summerer prisene hos apotekene, kan vi få handlekurven til halve prisen ved å velge riktig apotek!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.