Nav utbetalinger

Endrer utbetalingene i april og mai

Uføretrygd, uførepensjon, alderspensjon og etterlattepensjon utbetales tidligere i april og mai.

NAV UTBETALINGER: I april og mai kommer utbetalingene fra Nav på andre datoer for både pensjoner og trygd. Se oversikt her. Foto: NTB/Nav
NAV UTBETALINGER: I april og mai kommer utbetalingene fra Nav på andre datoer for både pensjoner og trygd. Se oversikt her. Foto: NTB/Nav Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vanligvis utbetales pensjon og trygd fra Nav rundt den 20. i hver måned. Men snart kan du glede deg over at pengene kommer på konto ei uke tidligere:

Både i april og mai er utbetalingsdatoene for flere av Nav-ytelsene 13. april og 13. mai.

Når kommer pengene fra Nav?

Når pengene fra Nav kommer, er noe mange lurer på - og er blant det folk spør mest om i kontakt med Nav enten på telefon, chat eller mail.

Og nå som det nærmer seg påske og mange helligdager i mai, er det mange som spør om når utbetalingen kommer i april - og i mai.

Hvilke utbetalingsdatoer som gjelder vil avhenge av hvilke ytelser det er snakk om. På Nav.no finner du en liste med oversikt over de ulike ytelsene - og så kan du klikke deg videre til oversikt over utbetalinger for den enkelte ytelsen i 2022.

Men for å ta noen av Nav-ytelsene som mange lurer på:

  • Uføretrygd: Utbetales 13. april og 13. mai
  • Alderspensjon: Utbetales 13. april og 13. mai
  • Avtalefestet pensjon (AFP): Utbetales 13. april og 13. mai
  • Krigspensjon: Utbetales 13. april og 13. mai
  • Etterlattepensjon (gjenlevendepensjon): Utbetales 13. april og 13. mai

Merk deg at det er andre regler for utbetaling av arbeidsavklaringspenger (AAP). Dette utbetales cirka 2-3 virkedager etter at meldekort er registrert i henhold til meldefristen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.