Virtuelle reiser:

Drømmer du om å reise? Nå kan du oppleve verdens kulturarv fra sofaen

Vi nekter å gi opp håpet om at vi en dag skal reise igjen. I mellomtiden dukker det stadig opp nye muligheter til å reise over hele verden fra sofaen. Her er våre favoritter!

LA SAGRADA FAMILIA: Den kjente katedralen i Barcelona er et evighetsprosjekt påbegynt i 1882 som etter planen skulle stå ferdig i 2026. Nå står arbeidet på vent på grunn av pandemien. Vi kan likevel besøke katedralen hjemmefra. Foto: AFP/NTB
LA SAGRADA FAMILIA: Den kjente katedralen i Barcelona er et evighetsprosjekt påbegynt i 1882 som etter planen skulle stå ferdig i 2026. Nå står arbeidet på vent på grunn av pandemien. Vi kan likevel besøke katedralen hjemmefra. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vi er mange som trenger å drømme litt nå! Hva med en reise til Barcelona for å oppleve Gaudis fantastiske arkitektur eller en reise til Paris med en tur til Louvre og Mona Lisa som et viktig punkt på programmet?

Den gode nyheten er at det faktisk finnes en mengde muligheter for å oppleve reise og kultur. Helt trygt for smitte og hjemme i egen sofakrok. La fjernkontrollen til fjernsynet hvile, tenn et lys og sett deg godt til rette for virtuelle reiser nesten hvor du måtte ønske. Du trenger bare en smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.

Her får du en oversikt over hvor du finner steder du kan besøke. Hva med å gjøre opplevelsen en del av planleggingen av neste reisemål? Kanskje kombinere drømmen med å lære språket i landet du vil reise til? For én dag må vi jo få muligheten igjen!

Antoni Gaudis Barcelona

Du kan utforske Barcelonas berømte arkitektur med en virtuell guide som tar deg med til La Sagrada Familia og Park Güell tegnet av arkitekt Antoni Gaudi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.