Dette bør du vite om fremtidsfullmakt:

Dokumentet alle over 50 bør ha i orden: - Like viktig som et testament

Hanne Nerlands far hadde ordnet mye før han fikk Alzheimers, men dokumentet som manglet hadde gjort det lettere for barna hans å ta avgjørelser på hans vegne.

VANSKELIGE AVGJØRELSER: Hanne Nerlands far fikk Alzheimers. Nerland og søsknene hadde ingen fremtidsfullmakt å følge da faren ble syk. Ifølge Nerland var det spesielt vanskelig å vite når faren skulle flytte på sykehjem. Foto: Privat
VANSKELIGE AVGJØRELSER: Hanne Nerlands far fikk Alzheimers. Nerland og søsknene hadde ingen fremtidsfullmakt å følge da faren ble syk. Ifølge Nerland var det spesielt vanskelig å vite når faren skulle flytte på sykehjem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Sykdom kan bidra til at du en gang i framtida trenger hjelp til å få dine interesser ivaretatt. Ved å opprette en framtidsfullmakt sørger du for at noen du stoler på ivaretar dine interesser.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer