Vi.no

Dette er Vi.no

Vi.no er den nyttige nettavisen for godt voksne lesere.

Publisert

(Vi.no): Nettavisen du leser nå, så dagens lys våren 2018. I en tid hvor de fleste medier tenker mer på hvordan man skal nå de unge, ønsket vi å satse digitalt på de eldre - en målgruppe ikke mange andre satser på.

Selv om vi skriver for en godt voksen målgruppe, mener vi det er viktig å lage en moderne nettavis, med god kvalitetsjournalistikk og innhold som kan hjelpe leserne.

Vi.no inneholder saker som alle kan lese, men som er laget med tanke på at de skal være til hjelp og inspirasjon for godt voksne lesere - altså særlig dedikert for lesere over 55 år.

Vi lages av Scandinavia Online, som også står bak nyhetssiden SOL.no, elbil24.no og kode24.no. Vi.no samarbeider også tett med andre redaksjoner i Aller Media, og først og fremst magasinet Vi Over 60.

Klikk her for å kontakte redaksjonen!

Vi.no er per i dag en helt åpen nettavis, med omlag 150.000 ukentlige brukere (målt i Google Analytics).

Dette skriver vi om:

Noen ting endrer seg når man nærmer seg, eller har passert, 60 år. Kanskje har du fått barnebarn, gått fra jobb til å bli pensjonist, eller planlegger å jobbe i mange, mange år til?

Hos oss finner du først og fremst nyttig innhold om temaene økonomi, helse, familie, teknologi og forbrukerstoff. Det betyr at vi gir mye plass til pensjonsråd, arv, psykisk helse, hukommelse, hjelp med mobilen, dating, arbeidsliv for godt voksne, for å nevne noe. Vi skriver også om snekring og hjemmefiksing.

Journalistikk du kan stole på:

Det du leser i Vi.no, skal være sant og velskrevet. Vi har høye krav til kildearbeid i journalistikken vår. Det betyr at vi streber etter å la dem som kan mest om det vi skriver om, få komme på trykk. I tillegg vektlegger vi et godt språk i sakene våre. Ikke nøl med å ta kontakt om du finner skrivefeil i sakene våre!

Vi.no arbeider etter kravene i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

Gå til Vi.no-forsiden

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.