Få hjelp med nettbank trygt og lovlig

Den eneste lovlige måten å få hjelp til nettbank

Måten mange familier gjør dette på, er ikke bare feil, men ulovlig.

Kodebrikken som du får fra banken, er mer enn bare en nøkkel til nettbanken. Den er din digitale identifikasjon og signatur, og skal adri deles med andre - heller ikke hvis de skal hjelpe deg med å betale regninger. Illustrasjonsfoto: Birgitte Hoff Lysholm
Kodebrikken som du får fra banken, er mer enn bare en nøkkel til nettbanken. Den er din digitale identifikasjon og signatur, og skal adri deles med andre - heller ikke hvis de skal hjelpe deg med å betale regninger. Illustrasjonsfoto: Birgitte Hoff Lysholm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

De fleste av oss kommer til å møte på situasjoner i løpet av livet der vi trenger hjelp til å få utført banktjenester, enten fordi vi havner uventet på sykehus, blir lenger på hytta enn planlagt og ikke får hentet regninger i postkassa, eller fordi vi ikke føler oss helt stødig på bruk av nettbank.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.