Sparing til barnebarn

Den beste måten å spare til barnebarna på

Vil du støtte barnebarn økonomisk, er det denne spareformen du bør gå for.

HJELP TIL FREMTIDEN: Å spare til barnebarna er en flott gave til dem, bare husk at noen spareformer gir bedre avkastning enn andre. Foto: Scanpix.
HJELP TIL FREMTIDEN: Å spare til barnebarna er en flott gave til dem, bare husk at noen spareformer gir bedre avkastning enn andre. Foto: Scanpix. Vis mer
Publisert

Å bidra med sparing til barnebarna er en fantastisk gave som vil bidra til en mer sikker fremtid for dem.

Det er selvsagt opp til deg om eller hvor mye du vil spare til barnebarnet hver måned, men enkelte spareformer er mer lønnsomme enn andre.

Sparing i fond

En enkel løsning er å opprette en spareavtale øremerket barnebarnet tilknyttet din egen bankkonto, det vil si en spareavtale i bestemors eller bestefars navn, sier Marianne Frønsdal, forbrukerøkonom i Sparebanken Vest.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.