Seinkarriere:

Caroline mistet jobben som 64-åring. Det ble starten på en ny karriere - som feltarbeider.

– Jeg hadde en hemmelig drøm om å jobbe med humanitært arbeid, sier Caroline Baardsen. Hun oppdaget at Leger uten grenser trenger mer enn helsepersonell.

Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Humanitære organisasjoner har ingen øvre aldersgrense. Å bidra til at mennesker får nødhjelp kan dermed bli en ny seinkarriere. Det oppdaget Caroline Baardsen da firmaet hun jobbet i gikk konkurs:

– Jeg var 64 år, og det er ikke en god alder å miste jobben, konstaterer hun.

Les også: - Er du redd for å lære noe nytt, blir du en bremse i arbeidslivet

Baardsen valgte å melde seg som frivillig ved Leger Uten Grensers giveravdeling i Oslo. Der fant hun ut at det er ikke bare er leger og sykepleier som trengs ute i felten, men også logistikere, supplyfolk, ingeniører og finansfolk.

Hemmelig drøm

- Jeg hadde jobbet med regnskap, prosjekt og kostkontroll, men hadde en hemmelig drøm om å jobbe med humanitært arbeid, forteller Caroline.

- Min sønn var blitt voksen, og det var perfekt timing for å prøve å realisere drømmen. Jeg tenkte at min prosjekterfaring var brukbar, så jeg søkte som feltarbeider innen administrasjon og finans.

Etter en veldig omfattende søknadsprosess, ble hun akseptert som feltarbeider i august 2017.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.