Økonomiske problemer kan gå ut over psyken

– Å ikke få til økonomien gir masse skam

Penger kan gi både bekymringer og gleder. Tar du grep om økonomien, får du mer av det siste. Her er tipsene som gir deg det økonomen kaller «en glad hverdagsøkonomi».

PENGER OG PSYKE: Rådet for psykisk helse mener det er spesielt vanskelig for menn å ikke mestre egen økonomi. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
PENGER OG PSYKE: Rådet for psykisk helse mener det er spesielt vanskelig for menn å ikke mestre egen økonomi. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi.no er både en nettavis og en Facebookside for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

Har du et trøblete forhold til penger, og er stadig bekymret på grunn av dårlig råd? Gruer du deg til å betale regninger og føler du at pengene bare forsvinner? Eller har du egentlig nok penger, men føler at du får altfor lite ut av dem? Eller at du ikke fortjener dem?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.