Medietall 1. kvartal 2022

Vi.no med voldsom vekst!

Nettavisen Vi.no fortsetter å nå stadig flere lesere. Bare siden forrige kvartal har antallet lesere økt med 35 prosent!

Vi.no-redaksjonen: Fra venstre: Kristin Sørdal, Ylve Gudheim, ansvarlig redaktør Berit B. Njarga og Marit O. Bromark. Journalist Karin Grønn Madshus var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Morten Eik
Vi.no-redaksjonen: Fra venstre: Kristin Sørdal, Ylve Gudheim, ansvarlig redaktør Berit B. Njarga og Marit O. Bromark. Journalist Karin Grønn Madshus var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

En kikk på de ferske, digitale lesertallene for første kvartal 2022 som ble lagt frem av Mediebedriftenes Landsforening (MBL) mandag, viser at Vi.no vokser i rekordfart:

Bare siden siste kvartal i 2021 har vi fått nesten 13 000 nye daglige lesere, en økning som tilsvarer 35 prosent. Dermed ligger vi nå på 28. plass i MBLs oversikt over norske nettsteders digital dekning - opp fra 40. plass ved forrige måling.

Dette er fantastiske tall for en liten redaksjon som jobber dedikert med å nå ut med god journalistikk til stadig flere voksne lesere hver dag!

Å nå såpass mange flere lesere i rekordfart tar vi som et tegn på at Vi.no lager journalistikk som treffer målgruppa vår.

Dette gir oss stor motivasjon til å jobbe videre for å nå stadig flere lesere gjennom viktig, nyttig og inspirerende journalistikk innen våre hovedområder helse, forbruker og økonomi.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.