Norges Sprekeste

- Skal kroppen fungere når du er 72, så må du bruke den

Da Linda Verde (72) ble spurt om å delta i tv-serien Norges Sprekeste, nølte hun først med å si ja. Så slo konkurranseinstinktet inn.

NORGES SPREKESTE? Linda Verde (72) er en av ti pensjonister som skal konkurrere om tittelen Norges sprekeste på Tv2 i sommer. Foto: TV2
NORGES SPREKESTE? Linda Verde (72) er en av ti pensjonister som skal konkurrere om tittelen Norges sprekeste på Tv2 i sommer. Foto: TV2 Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Jeg følte meg som en trettenåring på feriekoloni!

Linda Verde (72) ler muntert når hun forteller om opplevelsen som deltaker i TV2s nye sommer-reality «Norges sprekeste».

- Vi var tre stykker som delte rom, og vi bare så på hverandre og lo av den galskapen vi hadde blitt med på. Det ble veldig mye latter, forteller Linda.

Men selv om latteren satt løst, var det også beintøff alvor på feriekolonien. Programmet - og de ti deltakerne - har nemlig ett klart mål: Å finne ut hvem som med rette kan kalle seg Norges sprekeste pensjonist.

Tøffe konkurranser

Den yngste deltakeren er 68 år gammel, den eldste 77. Flere er tidligere toppidrettsutøvere, andre har holdt på med trening i en eller annen form hele livet. Og tro ikke at det er noe puslete rullatorløp de skal gjennom - tenk heller «Mesternes Mester», men med bare godt voksne deltakere. Mange av konkurransene ville vært tøffe selv for en godt trent 20-åring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.