Rekord på rekord for Vi.no

Vi.no når stadig flere lesere, og er i ferd med å nå vår fjerde trafikkrekord siden nyttår!

VI.NO-REDAKSJONEN: Fra venstre: Kristin Sørdal, Ylve Gudheim, Berit B. Njarga og Marit O. Bromark. Foto: Morten Eik
VI.NO-REDAKSJONEN: Fra venstre: Kristin Sørdal, Ylve Gudheim, Berit B. Njarga og Marit O. Bromark. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Bare siden nyttår har Vi.no satt tre nye trafikkrekorder, sist forrige uke da vi nådde over 1 million sidevisninger!

I skrivende stund er vi i ferd med å slå denne rekorden nok en gang!

Vi.no har dermed mer enn doblet tallene sammenliknet med samme periode i fjor, og vi er svært fornøyde med å se at våre artikler blir satt så godt pris på innen våre viktigste stoffområder helse, forbruker og livet.

Å tilby grundige, nyttige og inspirerende artikler til våre lesere er svært viktig for oss, og da er det svært hyggelig å bli belønnet med så gode tall. Det tar vi som et tegn på at vi lager god journalistikk for våre lesere.

Vi.no ønsker å bidra med informasjon som hjelper deg og gjør det enklere og bedre for deg i din hverdag, og som inspirerer deg som leser oss.

Vi vil også minne om at vi tilbyr våre leserne abonnement på Vi Pluss, der vi ønsker vi å gi leserne unike artikler med god og nyttig informasjon som kan være vanskelig å finne andre steder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.