Quiz spørsmål

Quiz: Er du en krydderekspert?

Er du lommekjent i verdens krydderbasarer? Skulle du gjerne byttet ut stueplantene med urter? Test kunnskapen i vår krydderquiz!

QUIZ OM KRYDDER: Oregano, estragon, karri, pepper, gurkemeie, safran ... liker du å sette krydder på tilværelsen? Test deg selv i vår quiz om krydder og urter! Foto: NTB
QUIZ OM KRYDDER: Oregano, estragon, karri, pepper, gurkemeie, safran ... liker du å sette krydder på tilværelsen? Test deg selv i vår quiz om krydder og urter! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Oregano, estragon, karri, pepper, gurkemeie, safran ...

Hvor mye kan du om krydder egentlig? Er du typen som tråler verdens krydderbasarer på jakt etter gull, eller synes du det holder med litt salt og pepper og en kvast persille av og til?

Test om du er en ekte krydderekspert i Vi.nos krydderquiz.

Ps: Her finner du flere quizer - hva kan du om norske fjell og verdens byer, for eksempel?

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.