Påskequiz

Påskequiz: Hvor mye kan du egentlig om påsken?

Hosianna, nattverd og bevegelige helligdager. Test kunnskapen din om påske i vår store påskequiz!

PÅSKEQUIZ: Vet du hvilken dag i påsken denne hendelsen fant sted? Eller hvor du kan se Leonardi Da Vincis berømte maleri? Foto: NTB/Universal History Archive/UIG/
PÅSKEQUIZ: Vet du hvilken dag i påsken denne hendelsen fant sted? Eller hvor du kan se Leonardi Da Vincis berømte maleri? Foto: NTB/Universal History Archive/UIG/ Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vi har hørt historien mange ganger. Om Jesus som kom ridende inn til Jerusalem mens befolkningen ropte «Hosianna!». Men vet du hva «Hosianna» egentlig betyr? Eller hvilken dag Jesus spiste det siste måltidet med disiplene sine? Og hvor kan du se Leonardo da Vincis berømte maleri av dette måltidet?

I år faller påsken relativt sent på våren, noe som ofte kan bety sol og varmegrader og god stemning både på fjellet, ved sjøen og i byen. Men vet du hvor mange uker påsken kan variere med fra år til år?

Ta vår påskequiz og test kunnskapen din om alt som har med påske å gjøre. Trykk på den rosa «Start»-knappen under for å starte quizen. Lykke til!


Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.