Starte egen bedrift

– Noen ganger må man gå ut av komfortsonen

Dette er historien om hva som kan skje om du forelsker deg i et hus og begynner å drømme om hva det kan bli til. – Noen ganger må man våge litt, tørre å gå ut av den trygge komfortsonen. Egentlig er jeg ganske god på det, sier Maj Back (54).

SATSET: Sveinung og Maj dro innom visningen på impuls. Plutselig var de blitt hotelleiere. Foto: Irene Jacobsen
SATSET: Sveinung og Maj dro innom visningen på impuls. Plutselig var de blitt hotelleiere. Foto: Irene Jacobsen Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er tirsdag formiddag på det lille boutiquehotellet ved Oslofjorden. Hotellsjef May har nettopp ryddet vekk en varm lunsj, gjestene er på konferanserommet – om ikke lenge skal de ha kaffepause, da venter en ny runde med servering. Ute er trærne blitt bare, hagemøblene er pensjonert for sesongen, pizzaovnen har hvilt seg de siste ukene. Men det er lenge siden hotellsjefen har hvilt seg. Faktisk er det to år siden.

– Når du tar fatt på noe sånn som dette, må du like å jobbe lange dager. Og så må du ikke innbille deg at du kan ta mye fri.

Maj Back (54) har sammen med mannen Sveinung Tornås (53) tatt over og renovert en historisk bygning på Tofte på Hurumlandet ved Oslofjorden, som både er hotell og privatbolig.

Stakk innom visning

Historien om Villa Utsikten på Tofte begynte en fin sommerdag i 2019. Maj Back og ektemannen Sveinung Tornås hadde vært på hyttebesøk, på vei hjem til Nesodden oppdaget de til-salgs-skiltet i veikanten. Hotellet Bikuben på Tofte skulle selges. Nysgjerrige og impulsive som de er, stoppet de for å ta en kikk, bare for moro skyld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.