Møttes på skoletur i 1987 - ble kjærester 23 år senere

– Nå får du hjertet mitt en gang til – og denne gangen får du ikke lov til å knuse det, sa Dennis til Heidi da de endelig ble et par. De møttes for første gang i 1987, men det var først mange år senere at de valgte å satse på et forhold.

SAMMEN TIL SLUTT: Heidi og Dennis møttes på skoletur som tenåringer, og for ham var det kjærlighet ved første blikk. Først 23 år senere ble de kjærester – og i dag lever de i et lykkelig avstandsforhold mellom to land. Bildet er tatt ved Aur Prestegård, i nærheten av der Heidi bor. Foto: Kristin Haagensen
SAMMEN TIL SLUTT: Heidi og Dennis møttes på skoletur som tenåringer, og for ham var det kjærlighet ved første blikk. Først 23 år senere ble de kjærester – og i dag lever de i et lykkelig avstandsforhold mellom to land. Bildet er tatt ved Aur Prestegård, i nærheten av der Heidi bor. Foto: Kristin Haagensen Vis mer
Publisert

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Allerede fra den dagen de møttes, visste Dennis Fröling at Heidi Muggeby-Andersen var hans livs kjærlighet. Begge var på danmarkstur med hver sin skoleklasse. Dennis falt pladask, og ville være med den norske jenta hjem i stedet for å reise tilbake til Sverige, der han kommer fra.

– Jeg derimot, syntes dette var flaut, og ble dessuten skremt av at det ville være 50 mil mellom oss i hverdagen. Og vi var jo bare tenåringer, sier Heidi.

Selv om de ikke ble et par den gangen på 80-tallet, fant de hverandre senere i livet. Fortsatt bor de i hvert sitt land – men de har et avstandsforhold som er meget sterkt. De to 51-åringene er sammen så ofte de kan i helger, ferier og helligdager. Vi møter dem hjemme hos Heidi i Aurskog.

Første forelskelse

København, mai 1987: 15 år gamle Heidi er på tur med klassen sin, for å avslutte ni års skolegang. På herberget der de bor, er det også en svensk skoleklasse. Livets tilfeldigheter gjør at hun møter Dennis, en storbygutt med mørke krøller og et skøyeraktig blikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.