Michael Winger: - Jeg er blitt kalt bløffmaker, sjarlatan og drapsmann

Michael Winger forstår at folk er skeptiske til at han hevder å være klarsynt. Fram til han var 25 år gammel trodde han ikke på noe av det selv, heller.

KLARSYNT?: Michael Winger har deltatt i fire sesonger av tv-serien Åndenes makt. Selv trodde han ikke noe på at det fantes klarsynte før han i voksen alder konkluderte med at han selv hadde disse egenskapene. Foto: Thor Lindseth
KLARSYNT?: Michael Winger har deltatt i fire sesonger av tv-serien Åndenes makt. Selv trodde han ikke noe på at det fantes klarsynte før han i voksen alder konkluderte med at han selv hadde disse egenskapene. Foto: Thor Lindseth Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Jeg forstår at folk er skeptiske. Jeg trodde alt bare var tull selv, fram til jeg ble 25 år. Jeg så ikke på «Åndenes makt» heller, fordi jeg syntes det var så teit.

Det sier Michael Winger, selverklært klarsynt og mest kjent fra nettopp tv-serien «Åndenes makt», der han deltok i de fire siste sesongene. Før deltakelsen hadde han vunnet realityserien «Jakten på den 6. sans» i 2011, en tv-konkurranse for påstått synske. Han har bistått etterlatte i flere savnet-saker, og mener å kunne «se» hva som har hendt i flere kriminalsaker.

Men fram til han ble 25, trodde han altså ikke noe på at verken han eller noen andre kunne være klarsynte. I dag er det disse egenskapene han lever av.

- Det er greit å være skeptisk, men man kan fortsatt være respektfull. Jeg er blitt kalt sjarlatan, bløffmaker, sektleder og til og med drapsmann - for hvordan skulle jeg ellers kunne vite hvor de savnede personene var, hvis det ikke var jeg som hadde drept dem?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.