Problemadferd hos hund

- Mange har takket meg for åpenheten

- Det er litt tabu å innrømme at du har problemer med hunden din. Men du er ikke en dårlig person bare fordi du sliter, sier Tore Winther.

BESTEVENNER: - Odin er veldig glad i meg, og jeg er veldig glad i ham. Vi er blitt mer harmoniske nå, begge to, sier Tore Winther etter deltakelsen i tv-programmet «Fra bølle til bestevenn».
BESTEVENNER: - Odin er veldig glad i meg, og jeg er veldig glad i ham. Vi er blitt mer harmoniske nå, begge to, sier Tore Winther etter deltakelsen i tv-programmet «Fra bølle til bestevenn». Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Alle sa jeg var gal som kjøpte meg hund midt oppi alt sammen. Men Odin har faktisk blitt redningen min.

Tore Winther (58) blunker bort noen tårer fra øyekroken. Mange nordmenn har fulgt ham og schæferen Odin i NRKs populære tv-program «Fra bølle til bestevenn», der de har fått hjelp til å rette opp i Odins adferdsproblemer.

Tore er en hundevant fyr, og Odin er hans fjerde hund. Han vet med andre ord hvor mye det krever å trene opp menneskets beste venn. Men de siste årene har livet hans ikke akkurat vært en dans på roser - til tross for at han driver en blomsterbutikk. Ektemannen Bård ble operert for hjernesvulst for seks år siden, men kjempet seg tilbake til livet. For to år siden ble Bård på nytt alvorlig skadet, i en fallulykke da han skulle hjelpe moren sin med å beskjære et tre. Han overlevde ulykken, men har fått en hjerneskade som vil ta lang tid å lege. Imens har Tore måttet overta all drift av blomsterbutikken de tidligere drev sammen, samt gjøre det meste hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.