Da jeg var 25 år

- Jeg ringer fremdeles mamma om alt mulig, så jeg er kanskje ikke helt voksen

I 1998 var Ingeborg Heldal nyutdannet og hadde sin første lærerjobb. 25 år senere lever hun et mer dramafritt liv - og er roligere, tryggere, smartere og mer stabil enn som 25-åring.

MER GLAMOUR: Bildet til tross, i 1998 var det lite glamour i livet til Ingeborg Heldal. Som nyutdannet lærer med dårlig råd drømte hun om å reise til vakre hoteller verden rundt. Foto: Privat
MER GLAMOUR: Bildet til tross, i 1998 var det lite glamour i livet til Ingeborg Heldal. Som nyutdannet lærer med dårlig råd drømte hun om å reise til vakre hoteller verden rundt. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Ingeborg Heldal har vært ansvarlig redaktør for KK siden 2017. Hun er også kjent fra en rekke TV-program, deriblant Viaplays Powerwomen Norge. Da hun var 25 år hadde hun derimot sin førte lærerjobb.

- Hvem var du da du var 25?

- Da snakker vi 1998, og jeg var godt i gang med min første jobb etter endt studieløp, som klasseforstander for en nydelig tredjeklasse på Uranienborg skole i Oslo. Jeg bodde i Pontoppidansgate på Sagene og levde mitt beste ung-voksen-liv.

- Hvilke drømmer og planer for livet hadde du den gangen?

- Rart hvordan tid kan viske ut de store tankene, for jeg husker ikke så mye av hva jeg drømte om. Men en egenskap jeg er veldig glad for at jeg har, er det å være tilfreds der jeg er. Det er ikke det at jeg mangler ambisjoner eller vyer, men jeg er stort sett veldig glad og fornøyd, og det var jeg i 1998 også. Men jeg drømte om å reise og oppleve verden, å ha råd til nydelige klær og bo på vakre hoteller, enkle, litt overfladiske ting som det. Jeg hadde kronisk dårlig råd, og drømte om litt mer glamour i hverdagen. Barn og hus og ekteskap var ikke i mine tanker den gangen, selv om jeg hadde kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.