Lilli Bendriss:

- Jeg fikk høre at jeg var en skam for Norge

Tv-medium Lilli Bendriss har opplevd både hets og hatmeldinger. Men 75-åringen er ferdig med å la seg påvirke av andres meninger. - Jeg fortjener å ha det bra, sier hun.

SELVSIKKER: 75 år er ingen alder, mener Lill Bendriss. - Se bare på Jane Fonda, sier hun. Selv er Bendriss bare blitt mer bestemt og selvsikker med alderen. Foto: Kathrine Salhus
SELVSIKKER: 75 år er ingen alder, mener Lill Bendriss. - Se bare på Jane Fonda, sier hun. Selv er Bendriss bare blitt mer bestemt og selvsikker med alderen. Foto: Kathrine Salhus Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Jeg har blitt mye mer bestemt, og jeg skyr ikke utfordringer lenger. Det er fordi jeg tross alt er 75 år. Jeg har blitt så sikker på meg selv, sier Lilli Bendriss.

Den 75 år unge TV-personligheten og stil-ikonet, kjent blant annet som medium fra Åndenes Makt, mener at det å eldes ikke er noe hinder for å leve det livet man ønsker.

- Se bare på Jane Fonda. Hun er et lysende eksempel på at det å bli gammel ikke betyr forfall eller at man er ute av ringen.

Sin egen vei

Samfunnet forteller oss at om du er 70 år, så skal du begrenses - både i måten du lever på og kler deg, mener Bendriss.

Selv blir hun ikke påvirket av dette, for Bendriss har nemlig alltid gått sin egen vei. Som barn var hun mer opptatt av egen klesstil enn av trender, og skredderforeldrene sydde klær med særpreg til henne.

- Det tok ikke lang tid før de andre barna ønsket seg de samme klærne som jeg hadde, forteller hun.

Utradisjonelle valg fortsatte å prege livet til Bendriss, og å jobbe som medium på riksdekkende TV var ikke bare enkelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.