Sjelevennene Mette og Roar fant hverandre etter fylte 60:

Fant kjærligheten på nett

Mette hadde bestemt seg for at hun ikke skulle ha noen mann igjen, men da hun ble overtalt til å prøve nettdating fikk hun seg en overraskelse.

SENT, MEN GODT: Roar og Mette traff hverandre sent i livet og mener at alle kan finne kjærligheten, – i alle aldre. Foto: Marte Bjørgum
SENT, MEN GODT: Roar og Mette traff hverandre sent i livet og mener at alle kan finne kjærligheten, – i alle aldre. Foto: Marte Bjørgum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Hjemme hos Mette Mjelve på Vestnes dufter det av nystekte rundstykker. Hun og kjæresten Roar Aspli sitter ved det store spisebordet som det er plass til tjue personer rundt.

- Vi elsker å invitere venner og familie hit, og på somrene fyller vi det vi kaller «Hageverkstedet» vårt med gode folk og har sommerkonserter her, forteller Mette som jobber som aktivitetsleder ved Vestnes Kulturskule.

Mette og Roar sitter tett og gir hverandre kjærlige blikk. De har kjent hverandre i fem år, og begge sier at de har funnet sin sjelevenn. Det var tilfeldigheter som skulle ha det til at de møttes. Tilfeldigheter, men også ivrige barn som ønsket at mamma skulle finne kjærligheten på nytt.

Enslig og selvstendig

Når man har levd i over 60 år, har de fleste fått med seg noen livserfaringer og bagasje, mener paret.

- Begge har vi barn og har vært samboer og gift. I 2012 ble jeg aleneboer, noe jeg ikke hadde vært siden jeg var 17 år, sier Mette. Det var godt å kjenne at hun klarte seg selv. Mette lagde seg sitt lille samfunn med venner og familie, og opplevde mestringsfølelse med statusen aleneboer og trivdes godt med det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.