Vennskap i voksen alder

Er blitt venninner i tykt og tynt

– Det er ingen selvfølge at man får en så god tone med en ny venninne i voksen alder. Så når man først har funnet det, så tar man godt vare på det, sier Heidi og Siri, som fant hverandre for fire år siden.

NÆRT VENNSKAP: – Vi oppdaget fort at vi hadde god kjemi og samme humor, forteller Siri (t.v.) og Heidi. De møtes gjennom sine sønner. Vennskapet oppsto i 2018, og i dag er de blitt hverandres nærmeste venninne.Foto: Morten Eik
NÆRT VENNSKAP: – Vi oppdaget fort at vi hadde god kjemi og samme humor, forteller Siri (t.v.) og Heidi. De møtes gjennom sine sønner. Vennskapet oppsto i 2018, og i dag er de blitt hverandres nærmeste venninne.Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

De to kvinnene bor i Fetsund på Romerike og har barn på samme alder. Det startet med at sønnene deres var blitt gode venner, og ofte var med hverandre hjem fra skolen. Det ble til at mødrene slo av en prat ved henting og levering, og de oppdaget fort at kjemien stemte.

– Jeg gledet meg til å skravle og ta en kaffekopp når jeg skulle hente sønnen min. For det var jo så koselig å prate med Siri. Plutselig tok det to timer å hente, sier Heidi Johnsen Ulverud (48) med et smil. De to damene oppdaget at de hadde samme humor og felles interesser.

– Heidi er veldig lett å prate med. Vi er i grunnen veldig like, og utfyller hverandre som venner, sier Siri Finstad (48).

Takknemlig

For dem var det altså barna som ble en inngangsport til å møtes. Bli kjent-prosessen var noe som gikk litt gradvis, forteller Heidi og Siri. Etter hvert oppsto det et solid vennskap.

Begge har det til felles at de er tilflyttere til Fetsund. Siri er opprinnelig fra Østerdalen, mens Heidi er fra Leikanger. De er i samme livssituasjon og har alltid noe å prate om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.