Else flyttet 1800 kilometer for å bo nærmere barnebarna

Flyttingen var en prosess med blandete følelser, men Else (54) tok et valg hun ikke angrer på. Den nære kontakten med barnebarna er det viktigste av alt.

- JEG ØNSKET MER KONTAKT MED BARNEBARNA: Else Klaudiussen sammen med barnebarna Ella og Julian, og datteren Christine. For to år siden flyttet hun Fra Tromsø til Tønsberg for å tilbringe mer tid med barnebarna. Foto: Privat
- JEG ØNSKET MER KONTAKT MED BARNEBARNA: Else Klaudiussen sammen med barnebarna Ella og Julian, og datteren Christine. For to år siden flyttet hun Fra Tromsø til Tønsberg for å tilbringe mer tid med barnebarna. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Jeg ser barnebarna mine her sør én og to helger i måneden, og ofte lengre dersom det er skolefri. Vi gjør mye gøy sammen. Vi går på kino, leker ute, maler og tegner, leser bøker, leker med plastelina, lager mat og koser oss. Nærheten til barnebarna betyr veldig mye for meg og jeg skulle ønske det var mulig å ha alle de tre barnebarna mine nært samtidig, sier Else Klaudiussen, som flyttet fra Tromsø til Tønsberg for snart to år siden, midt i pandemien. Det ene barnebarnet bor fremdeles i Tromsø.

Else har fra første stund vært opptatt av å skape sitt eget nettverk, slik at hun vil fortsette å trives også i perioder der barnebarna i sør er opptatte med venner og fritidsaktiviteter. Derfor valgte Else bort Oslo, der hun tror du kunne blitt vanskelig å bli kjent med andre.

– Jeg har blitt veldig glad i Tønsberg og alle mulighetene som finnes i nærområdet. Her får man alt, både når det gjelder byliv, turer, sjø og natur, sier Else.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.