Skilsmisse

Det overraskende bruddet etter 30 år ga Laila en ny start

Etter en følelsesmessig berg-og-dal-bane med både sorg og sinne, bestemte Laila seg for å si ja til livet. Hun skrev en liste over alt hun drømte om å gjøre. Siden har livet hennes vært fylt av eventyr.

SKREV LISTE: Da bruddet var et faktum bestemte Laila seg for å lage en liste over alt hun vil oppleve. Foto: Anna Thors
SKREV LISTE: Da bruddet var et faktum bestemte Laila seg for å lage en liste over alt hun vil oppleve. Foto: Anna Thors Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Da Laila Sölvesdotter plutselig sto alene etter et 30 års langt ekteskap, bestemte hun seg raskt for ikke å være bitter. Hun valgte heller å tenke positivt og si ja til livet. Laila skrev ned en liste over alt hun hadde drømt om gjennom årene, men som hun tidligere ikke hadde tort. I dag, ni år senere, står det bare to opplevelser igjen på denne listen.

– Livet er her og nå, og det finnes en mening med alt. Det går ikke an å tenke negativt, for det handler om å leve livet fullt ut, sier Laila.

Gjennomførte et løpt

Høsten 2011 sa hennes ektemann, som hun hadde vært gift med i 30 år og som hun har tre sønner med, at han ville skilles. For Laila kom denne beskjeden som et sjokk, og den første tiden etter bruddet var en følelsesmessig berg-og-dal-bane med både sorg og sinne.

– Han hadde møtt en annen. Og sånn kan det bli – kjærlighet kan jo ta slutt. Jeg skulle likevel der og da ønske at han var ærlig med meg fra starten av. Og at jeg ikke fikk vite det via andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.