Solveig Kloppen

- De burde sikkert ha skilt seg mye tidligere

Programleder Solveig Kloppen åpner opp om foreldrenes skilsmisse da hun var i tyveårene.

SOLVEIG KLOPPEN: 50-åringen Solveig Kloppen er blitt en av Norges mest folkekjære TV-profiler - mye takket være åpenheten og de vanskelige erfaringene hun har gjort i livet. FOTO: Astrid Waller
SOLVEIG KLOPPEN: 50-åringen Solveig Kloppen er blitt en av Norges mest folkekjære TV-profiler - mye takket være åpenheten og de vanskelige erfaringene hun har gjort i livet. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Den folkekjære programlederen Solveig Kloppen (50) har vært tydelig på at også hun ønsker å dele fra livets nedturer, ettersom hun selv ber intervjuobjektene sine om å gjøre det samme i programmer som En kveld hos Kloppen og Det jeg ikke fikk sagt.

50-åringen har derfor vært åpen om morens brå død og søsterens selvmord, med kort tids mellomrom i 2017, og farens død tre år senere.

I podkasten Summa Summarum, publisert i september 2021, snakker hun ut om barndommen, karrieren, møtet med ektemannen Kjartan Brügger Bjånesøy (50), som hun har barna Albert (15) og Klara (12) med, og de tragiske dødsfallene som rammet familien hardt.

Mye krangling

Solveig åpner opp om oppveksten både i Trondheim, i Sogn, på Jessheim og idylliske familieturer til hytta i Gausdal - og forteller ærlig om foreldrenes skilsmisse som satte dype spor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.